Klacht: niet accoord met handeling klacht !

op 04 augustus 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn eerste bestelling laat ik jullie weten dat er te weinig pads in mijn dozen zitten . Ik krijg van jullie antwoord met excuces en dat het snel opgelost zal worden . Vandaag krijg ik via men post 2 nieuwe dozen , deze keer verpakt , wat ze vorige keer niet waren . Maar er zit op nieuw een factuur bij om 63 euro te betalen . Hier heb ik helemaal niet om gevraagd ?? Hoe gaan we dit oplossen ???

Gewenste Oplossing:

Ik ben echt niet tevreden dat ze zomaar een factuur terug bij zit . Ik heb geen nieuwe bestelling gedaan . Nl luxe stuurt mij deze op de vorige problemen op te lossen maar ik zou er wel terug voor moeten betalen ??? Graag heel snel een antwoord hierop ben echt helemaal niet tevreden !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door niet tevrede klant