Klacht: Niet aangebeld

op 21 juli 2017 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag vrijdag 21 juli 2017 tussen 16:30 en 19:30 zou mijn telefoon bezorgt worden.I.v.m de warmte is het gordijn in de kamer dicht.
De koerier heeft niet aangebeld terwijl we wel thuis waren.De bel is in de tuin hoorbaar maar ik ben al vanaf 16:00 thuis en heb geen bel gehoord maar wel een oud briefje in de bus dat ik niet thuis was.
nu probeer ik OPD te bellen maar ook dat lukt.
ik baal hier behoorlijk van want nu moet ik nog langer op mijn bestelling wachten.

Gewenste Oplossing:

Als de chauffeur nog in de buurt is het als nog komt afleveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Reviva

1 jaar geleden - Goedemiddag! Vervelend om te lezen dat de eerste afleverpoging van uw pakket niet succesvol is geweest. We gaan ervanuit dat onze koeriers ook altijd aanbellen als ze bij de klanten aan de deur komen. Ik zal dit voor de zekerheid nog navragen bij de koerier die de eerste keer bij u aan de deur is geweest. Ik zie in ons systeem dat uw pakket een dag later wel succesvol bij u is geleverd. Met vriendelijke groeten, Online Pakket Dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 31 juli 2017 om 11:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Henriette,

Omdat het pakket ondertussen is geleverd en we helaas niet kunnen achterhalen of de koerier daadwerkelijk is langs geweest gaan we over tot sluiting van de klacht. De koerier geeft aan wel aangebeld te hebben maar dit is zijn woord tegen het uwe. We hebben de koerier in ieder geval aangesproken en nogmaals benadrukt dat hij altijd aan moet bellen(mocht daar enige twijfel over bestaan).

We wensen u veel plezier met uw bestelling.

Met vriendelijke groet,

Online Pakket Dienst.

Alle klachten die gemeld zijn door jet-oscar