Klacht: Netjes op tijd en toch de bus missen

op 10 juli 2012 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond netjes tien minuten voor vertrek van bus 49 vanaf station bijlmer arena te wachten (bus van 11.20). De bus kwam een aantal minuten eerder aan en ging staan wachten op de vertrektijd. Vervolgens reed hij naar de opstapplaats en reed zonder re stoppen door! Ik kwam vanaf het bankje voor wachtende mensen, maar had geeneens de kans om naar de bus te lopen.
Ik stak nog mijn hand op en weet zeker dat ik ben gezien.door de chauffeur, want die zwaaide vrolijk en reed keihard weg. Mij en verschillende andere reizigers achtrr latend.. Met als gevolg een half uur wachttijd of omreizen (met extra kosten tot gevolg).

Gewenste Oplossing:

Chauffeur er op aanspreken en reisvergoeding voor extra gemaakte kosten.

Alle klachten die gemeld zijn door Milou2