Klacht: Netflix kwaliteit slecht

Joeps op 01 maart 2021 over Netflix in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb meer dan de vereiste internet snelheid tevens zijn al mijn instellingen van netflix optimaal. Ik heb een spiksplinter nieuw beeldscherm maar ik heb slechte beeld kwaliteit bij netflix. Rare blokkerige vlekken in donkere scenes. Friemelige dingetjes rond objecten in lichtere scenes

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden over netflix. behalve de beeld kwaliteit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netflix

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Netflix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joeps