Klacht: Net gekochte vleeswaren bedorven.

op 09 juli 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Steeds vaker komt het voor dat ik vleeswaren koop en er witte schimmel op de vleeswaren zitten. Het betreft de boterhamworst en palingworst. Vandaag is 9 juli en de houdbaarheidsdatum is 27 juli dus deze zou goed moeten zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Aldi goed hun vleeswaren in de gaten blijven houden en ook op de houdbaarheidsdatum controleren. Vaak ligt in de winkel een datum van de dag zelf. Dat kan niet en zou meteen uit het vak verwijderd moeten worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bam4bam