Klacht: Nepleer ipv echt leer

op 29 april 2017 over MiniInTheBox.com in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 echt leren hoesjes besteld bij miniinthebox, ze zijn gelukkig na veel te lang wachten aangekomen, maar het zijn niet echt leren hoesjes! De nepleren variant wordt verkocht voor de helft van het geld. Ik heb dit gemeld in 2 afzonderlijke berichten aan miniinthebox. Helaas word ik genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een gedeelte van mijn aankoopbedrag terug. Namelijk het prijsverschil van het 'echt leren' hoesje en het 'nep leren' hoesjes. Hiermee bedoel ik het verschil wat er was op het moment toen ik de hoesjes had aangeschaft. Let op: ik heb 2 van deze hoesjes (in andere kleur), dus ik verwacht ook 2x dit prijsverschil terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van MiniInTheBox.com

4 jaren geleden - Hallo,wat is het bestelnummer, dan geven wij dit door aan onze klantenservice, sorry voor het ongemak. mvrgr

Reactie van de melder van de klacht M. Linssen

4 jaren geleden - Het bestelnummer is: 1703160226909841

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 29 april 2017 om 11:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 29 april 2017 om 12:20 geantwoord

In de titel staat duidelijk 'echt leer'. In de eerste reactie die ik eindelijk kreeg in de privé communicatie met miniinthebox werd zelfs geclaimd dat 'pu-leer', echt leer is, dat is incorrect!
Helaas heb ik daarnaast geen 6de zintuig die de door jullie geplaatste afbeelding kan ruiken en controleren op echt of nepleer. Jammer dat jullie mensen oplichten. Ik zal dit bij meerdere sites melden.

Alle klachten die gemeld zijn door M. Linssen