Klacht: Nep Stone Island Alain Martiniere

op 31 maart 2020 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar maanden terug een Stone Island jas bij alain martiniere op marktplaats gekocht. Zodra ik de jas binnenkreeg heb ik gelijk het certilogo gescand. Toen gaf hij aan dat de jas echt was. Nu wil ik de jas verkopen, en heb daarvoor een certificaat via Certilogo aangevraagd, dan gaat een werknemer de foto’s van de jas persoonlijk bekijken ipv dat het automatisch gaat. Nu zijn ze erachter gekomen dat de jas nep is! Koop hier niet je kleding! Als je naar de Bijenkorf gaat kan je voor hetzelfde geld daar een jas kopen in de sale!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patrickmarktplaats