Klacht: Nep account

op 18 november 2018 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mvr of mr.

Ik dien een klacht ik dat er een fake account van mij is gemaakt genaam Geriane J 18 jaar uit Nijmegen ik kreeg dat gister te horen door een vriend van mij en ik zal graag willen dat jullie dat account zo snel mogelijk voor mij kunnen verwijderen voor dat ik naar de politie gaat want dit is er straf baar en ik weet niet wanneer het account is gemaakt

Groetjes

Gerianee.

Gewenste Oplossing:

Ik ben harstikke boos dat mijn foto’s worden gebruikt door iemand anders

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.tagged.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.tagged.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geriane J