Klachten over www.tagged.com

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over www.tagged.com zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van www.tagged.com in de categorie Social Media

14 klachten gemeld
3.1 /10
17 stemmen
17

Tijdslijn

Goedemiddag Ik log me altijd in met Facebook bij tagged daar geeft tie Nu een probleem aan Kan me ook niet meer inloggen met me telefoonnummer Dan zegt die u opgegeven wachtwoord is onjuist Heb best wel wat vrienden op tagged gemaakt... Lees meer

Geen goud

Klacht van op 12 september 2018 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Vul regelmatig opinie onderzoeken in via speakup en tot een week geleden ontving ik ook altijd de goud beloning die ik gebruik in het huisdieren spel. Vorige week een onderzoek ingevuld over badkamers maar geen 1330 goud plus 1330 bonus goud... Lees meer

Probleem met e-mailadres.

Klacht van op 13 juli 2018 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Er wordt aangegeven door tagged het volgende. We ervaren momenteel problemen om contakt met jou te krijgen via je huidige e-mailadres. Controleer A.U.B. dat je mailadres bijgewerkt is. Nu mijn mailadres is altijd bijgewerkt. Lees meer