Klacht: Neopulse koffer van samsonite rits kapot

op 26 juli 2017 over Samsonite in de categorie Tassen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Anderhalf jaar geleden de Samsonite neopulse spinner gekocht, het zou een ijzersterke koffer zijn, zelfs met de rits, er bestaan filmpjes dat er een vrachtwagen over heen rijdt maar nu afgelopen 16 juli (2017) bleek bij aankomst in Indonesië dat op de hoek van de koffer de rits een stuk openstond en dat bij de tweede keer dat ik de koffer gebruik…dit is natuurlijk niet goed en mijn vraag is dus wat hieraan te doen is..

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing komt voor dit probleem, ik ben trouwens groot fan van Samsonite en heb al mijn bagagedragers van hun en is altijd goed geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsonite

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsonite nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RobOdijk