Klacht: Neem geen KPN verkopen je bullshit

bookerh op 30 oktober 2020 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Neem geen KPN verkopen je bullshit spullen en gaan vervolgens zeggen we kunnen er niks meer aan doen. Geld terug geven doen ze niet WaNt iS niEt BinNen dE 30 dAgEn RetOuRTermein. Ze hebben alle oplossingen uit het boekje geprobeerd, en als niks werkt roepen ze bekijk het maar, neem geen KPN, je betaalt meer voor de zogenaamde service. Deze service is ver te zoeken.

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug heb van de punten, of als ze het probleem hebben gefixt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bookerh