Klachten over Natuals B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Natuals B.V. in de categorie Voedingsmiddelen en dranken. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van Natuals B.V. in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

0 klachten gemeld
8.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Op gelicht

Klacht van op 14 maart 2016 over Natuals B.V. in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Ik P.Pitambar is door de boven genoende bedrijf opgelicht dat ze pakketten voor mijn hebben op gestuurd terwijl niet op waarheid berust nooit heb ik een pakket ontvangen en geteteken ..maak wel hebben ze uit mijn bank in casseerd en nu... Lees meer

Bij mij wordt er al sinds jaren, nadat ik een keer ben gebeld of ik geïnteresseerd was in een eenmalig proefpakket, doorlopend geld afgeschreven, voor producten die ik niet wil ontvangen. Natuals biedt nergens de mogelijkheid om dit ongevraagde... Lees meer

het niet ontvangen van 2 pakketten

Klacht van op 23 maart 2012 over Natuals B.V. in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

In het voorjaar 2010 had ik een telefoontje ontvangen van een zekere bedrijf Natuals.Nog nooit van gehoord over dit bedrijf en vroeg ik om uitleg.Ze maken vitaminen op maat,en vroegen mij over mijn gemoedstoestand.Mijn toestand was geruime tijd alles behalve... Lees meer