Klacht: Nam hoort niet bij rekeningnummer

op 20 september 2012 over Regiobank in de categorie Regionale Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bedrag van 4570 euro overgemaakt naar een persoon die jaren geleden zijn rekening heeft opgezegd. Rabobank Drachten heeft zijn nummer weer uitgegeven naar een woonwagenfamilie in Drachten. Ondanks aandringen van de Bank en rechtsbijstand wordt het bedrag niet teruggestort, reden? : Geld is opgemaakt en familie zit in de schuldsanering. Volgens de wet hoeft Rabobank in deze zaak geen verdere stappen te ondernemen, maar ik vind dat zij dat nummer niet zomaar aan deze familie hadden moeten geven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb. Van de woonagenfamilie heb ik niets te verwachten, maar ik vind dat de Rabobank in gebreke is gebleven en mij moet compenseren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Regiobank in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Regiobank een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Regiobank

Heeft op 17 maart 2020 om 10:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door rinus van houts