Klacht: Naamswijziging ticket

op 19 juli 2017 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de ticket geboekt met de juiste naam, bij hoofdboeker staat mijn geboortenaam. Bij het checken van de tickets heeft men mijn roepnaam gebruikt. Ik heb vandaag 8x contact gehad met Supersaver, en 5x met KLM. Beide verwijzen mij van kastje naar de muur. Volgens Supersaver is nu de enige optie om mijn ticket te annuleren. Ik heb geen 1200 euro om een nieuwe ticket te kopen.

Gewenste Oplossing:

Als de naam is gecorrigeerd op mijn ticket ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bartpeperkamp