Klacht: Na update word steeds verbinding met internet verbroken

op 01 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week de 9.3.5 update uitgevoerd op mijn iPhone 6plus en op mijn iPad en nu heb ik steeds problemen met de internet verbinding. Ik moet minimaal ieder uur wel een keer de verbinding uit zetten en opnieuw aanzetten anders duurt het heel lang voordat ik verbinding heb of ik krijg helemaal geen verbinding. Ook als ik mijn iphone of iPad een poos uitgezet heb blijf ik hetzelfde probleem houden. Voor de update had ik dit probleem totaal niet. Zijn er meer mensen die dit probleem herkennen en hoe is dat verholpen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als de internetverbinding weer goed werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beertje24