Klacht: na update speelt hij niks meer af…

op 07 augustus 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de smart tv app update van LG kan ik niets meer afspelen op de tv. Ik kan wel gewoon inloggen, maar als ik iets aanzet dan zegt hij: video kan niet worden afgespeeld. Dat is met alles wat ik via de app aanzet. Ligt echt aan de LG smart tv app, op mijn iphone 6s doet hij het wel gewoon. Ook streamen via chromecast werkt, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat het zo omslachtig moet gaan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een nieuwe LG Smart TV update komt die dit probleem verhelpt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sneakerzz