Klacht: na retour geen geld ontvangen

op 01 december 2016 over morphsuits.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn pak retour gestuurd omdat deze niet goed zat. Ik heb na veel mailen 1 x contact met ze gekregen via de mail. In deze mail gaven ze aan dat ik het geld terug zou krijgen. Helaas tot op heden niets ontvangen. Ook krijg ik geen enkele reactie op mails. Verder zijn ze niet telefonisch te bereiken.

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug krijg met een dik excuus!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over morphsuits.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over morphsuits.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marcel2cv