Klacht: na overstap aanvraag gebeld worden door onbekend mensen

Ruben6 op 17 december 2021 over belsimpel.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele dagen geleden een sim only aangevraagd bij dit bedrijf. De reden was omdat ik geen gedoe wil met het aanvragen van nummerbehoud. Belsimpel adverteert namelijk met de Overstapservice. Zij garanderen dat alles via hun goed verloopt. Nou niet dus…

Nadat mijn aanvraag vorige week was afgerond werd ik dagelijks door verschillende mensen gebeld die aangaven dat ze door mij waren gebeld. Aangezien ik dit niet had gedaan vroeg ik hen naar het nr wat hun gebeld had. Dit bleek het tijdelijke nummer te zijn wat aan mijn huidige nummer was gekoppeld! Er blijkt dus nog iemand met dat nummer te bellen wat nu wel aan mijn naam is gekoppeld! Belsimpel gebeld en die gaven aan dat ze het nu alleen kunnen annuleren en verder niets kunnen betekenen. Er bestaat zelfs een kans dat Lebara kosten in rekening zal brengen en die zal ik dan zelf maar moeten stoneren? Lekker dan, denk je makkelijk de overstap via Belsimpel te regelen krijg je dit. Nooit meer Belsimpel voor ons.

Gewenste Oplossing:

Een email vanuit Belsimpel met daarin de garantie dat hier verder geen kosten uit voortvloeien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar belsimpel.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruben6