Klacht: na klacht op klacht.nl reactie gehad maar probleem nog niet op gelost

op 19 juli 2012 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na een klacht in gedient te hebben bij klacht.nl omdat mijn lamp die ik besteld had kapot geleverd was.. Kreeg ik reactie op mijn vraag/klacht die ik op de site van light in the box had ingedient. Het is nu zover dat ik mijn geld terug kan krijgen.. Ik heb 10 juli mijn gegevens die light in the box nodig heeft door gegeven waar het geld naar over gemaakt kan worden. Nu bijna 2 weken later nog geen geld terug gehad en krijg geen reactie meer op de site.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk het geld op de rekening terug gestord

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Light in the box

Heeft op 23 juli 2012 om 12:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

We vinden het erg vervelend om te horen hoe uw bestelling bij LightInTheBox.com/MinInTheBox is verlopen. Onze welgemeende excuses voor het probleem en veroorzaakte ongemak. Wij hebben zojuist een email naar u gestuurd met daarin een voorstel tot oplossing. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen in een antwoord op de verstuurde e-mail.

Met vriendelijke groet,

De klantenservice
Lightinthebox/MiniInTheBox

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door I Dirven