Klacht: Na drie keer toe kan ik nog niet goed zien met de glazen

op 28 april 2017 over eyesandmore.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf december met actie 2 plus 1 brillen gekocht en tot vandaag kan ik niet eens voor 10 minuutjes bril op en ik krijg zwaar hoofdpijn en duizeligheid en dat blijft voor dagen lang zo. Ben heel erg teleurgesteld na drie keer nog steeds mis. Het is bijna mei en dan heb ik nog steeds geen een bril goed. Wacht tijd is ook te lang. Weet geen raad meer. Help..

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk een bril goed. Aub.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar eyesandmore.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door eyesandmore.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Brendaoss