Klacht: Na 8 maanden intensief contact, nog steeds geen oplossing van KPN!

op 25 juli 2016 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren klant bij KPN, maar sinds december 2015 werken mijn diensten bizar slecht. Ik heb heel veel contact gehad met ze, maar ze komen hun beloftes niet na. Ik word niet teruggebeld en er komen geen concrete acties om de storing op te lossen. De zelf opgelegde deadlines halen ze steeds niet … Ik ben nu al 8 maanden bezig en ik ben het nu zat.

Gewenste Oplossing:

Ik ben inmiddels (noodgedwongen) overgestap omdat mijn geduld op was, maar ik betaalde bijna €100 per maand bij KPN en ik wil dat ze me tegemoetkomen. De diensten hebben vanaf het begin niet goed gewerkt maar vanaf december 2015 was het onhoudbaar. Ik heb heel veel tijd, energie en belminuten gestoken maar nog nooit is het gelukt de oplossing te bieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ursandriesse@gmail.com