Klacht: Na 4 weken de bestelling nog steeds niet binnen.

op 12 juli 2017 over OVstore.nl in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling gedaan zou binnen een paar dagen geleverd worden… Daarna kom je berichten tegen dat ze intern problemen hebben dus in 
week 26,27,28 komt de bestelling alsnog. Inmiddels zit ik halverwege week 28 en nog steeds niks. Na mailing een bijdehand persoontje die zeg je heb gratis verzending gekozen dat duurt langer en dat ik bedreig omdat ik iedereen zal vertellen wat voor slechte service ze hebben… Geld pikken en niks bezorgen! Wat voor een idioten zijn er op deze wereld om zo een bedrijf te starten!? Schande bedrijf schande voor het land! 4 weken wachten om bestelling laat me niet lachen! Ik ga vrijdag gewoon aangifte doen. Ze reageren totaal nergens op.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of mijn product deze week nog in de bus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OVstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OVstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjakalak1975