Klacht: na 3 keer toestel in reparatie , nu opeens externe schade.

op 17 oktober 2016 over Dynafix in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Samsung Galaxy a5 waarvan het scherm zwart wordt of met allerlei kleuren. Drie keer is de telefoon nu opgestuurd en steeds geeft het scherm weer andere problemen.
Na sterk aandringen van de Belcompany op een goede oplossing, bericht terug gekregen dat het onderdeel niet in voorraad was en dat daarom schade als externe schade wordt aangemerkt. Huh. Bezopen dat je dit zelfs durft te communiceren. Het toestel valt gewoon onder de garantie en dient gerepareerd te worden teruggegeven. Ook de dealer is verbijsterd. Heeft gebeld en in sterke bewoordingen gezegd dat dit niet kan. Helpt niks. Wat denkt Dynafix wel?

Gewenste Oplossing:

Het toestel repareren en zonder kosten teruggeven. Ze zouden eigenlijk excuses moeten maken voor het baggerproduct dat is geleverd; een toestel dat niet werkt en al een maand niet gebruikt kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynafix

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Dynafix in behandeling genomen

Bericht van Dynafix

4 dagen geleden - Geachte klant, Hartelijk dank voor uw bericht. Graag ontvang ik het IRMA-nummer. Met vriendelijke groet, Wecare team Dynafix

Reactie van de melder van de klacht Frank Groothuis

4 dagen geleden - Het IRMA-nummer: Voda 14155217.

Bericht van Dynafix

3 dagen geleden - Geachte klant, Hartelijk dank voor het toesturen van de gegevens. Bij binnenkomst van het toestel heeft de monteur uiterlijke schade geconstateerd, namelijk een barst in het beeldscherm. Wanneer een toestel uiterlijke schade vertoont, vervalt de garantie. De prijsopgave is terecht. Het spijt me u niet beter te kunnen berichten. Met vriendelijke groet, Wecare team Dynafix

Reactie van de melder van de klacht Frank Groothuis

2 dagen geleden - Daar gaat het nou juist om. Aan de Belcompagny geeft de reparateur aan dat er een onderdeel niet aanwezig is om te repareren en dat daarom er sprake is van externe schade. Beantwoord deze vraag: Het toestel is twee keer in behandeling genomen omdat er een defect is zonder externe schade. De derde keer, nadat blijkt dat er echt iets mis is, dat meer kost, is het opeens externe schade????. Ik heb het apparaat in de tussentijd niet eens kunnen gebruiken omdat het weer niet werkte. Erken gewoon dat dit een smoes is om onder echte reparatie uit te komen. Dit kan echt niet. De reparateur kan dit wel zeggen, maar het is een grove leugen. Zelfs de verkopers bij de Belcompagny zeggen dit!!!!. Ik ga echt niet akkoord en me beraden op volgende stappen. Tegen dit arrogante onrecht, kan ik echt niet. Woest wordt ik hiervan.

Reactie van de melder van de klacht Frank Groothuis

2 dagen geleden - De barst in het scherm is waarschijnlijk een scheurtje van binnenuit die wellicht ontstaan is door warmte. Van buiten is er helemaal niks waar te nemen. Het apparaat is van het begin niet in orde en dient omgeruild te worden.

Reactie van de melder van de klacht Frank Groothuis

2 dagen geleden - Leg dit dan uit: Na eerste keer repareren, zwart scherm. Na tweede keer repareren, allerlei rare kleuren op het scherm. Na drie keer kijken, opeens externe schade.

Bericht van Dynafix

1 dag geleden - Geachte klant, De schade is ontstaan door een val of stoot incident. Helaas kunnen wij niets wijzigen aan de conclusie van de monteur. De garantie is komen te vervallen en de prijsopgave is terecht. Met vriendelijke groet, Wecare team Dynafix

Alle klachten die gemeld zijn door Frank Groothuis