Klacht: Na 21 dagen nog geen geld omtvangen vam die oplichters van paypal

op 14 augustus 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Object naar klant opgestuurd. Klant tevreden. Na 4 weken heeft paypal nog mn geld niet aan mij uitgekeerd. Telkens moet ik wachten op hun zogenaamde antwoord en terugbellen of mailen doen ze niet. Oplichters zijn het bij paypal. Het object is bij de klant en ik heb nog steeds mn geld niet. Paypal heeft wel commissie berekend maar komt zn afspraken niet na. Het gaat om eenaanzienlijk bedrag . Voorlopig is paypal bezig om mensen te bestelen.

Gewenste Oplossing:

Geld direct storten en excuses aanbieden. Maar dat zal dat incompetente zooitje van Pay pal wel niet kunnen. Oplichters zijn het , mensen pas op !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pabloo