Klacht: MVGM SCHUIFT ALLE PROBLEMEN NAAR HUURDER

op 19 december 2017 over MVGM in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik huur nu al 4 jaar bij mvgm. Nog nooit naar tevredenheid geholpen. In het verleden heb ik een aantal keren gebelt met mvgm ivm verstoppingen en andere problemen. Iedere keer hadden ze weer een smoes om het zelf niet te vergoeden. Vandaag heb ik gebeld ivm een wespennest on de kamer van mijn baby. Ook nu wordt mij verteld dat dit aan de huurder is en dat ze hier niks aan kunnen doen. Waarvoor huur ik eigenlijk? Het lijkt wel een koopwoning!

Gewenste Oplossing:

Wanneer het probleem wordt opgelost, dat ze in ieder geval de moeite nemen om langs te komen en hulp te bieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MVGM over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door H.BorN