Klacht: Muurpaviljoen ravenna

op 08 augustus 2016 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zeer teleurgesteld in karwei. Vorige week gebeld om de muurpaviljoen Ravenna te reserveren, krijg ik te horen van de dame dat ze er nog genoeg op voorraad hebben. Dus ik binnen half uur daar naar toe racen. Blijkt dat ze in t hele land niet meer te verkrijgen zijn. In de winkel wist niemand meer wie mij te woord heeft gestaan. Belachelijk!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de muurpaviljoen voor dat bedrag kan kopen of een voor dezelfde prijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Karwei in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Karwei een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Karwei

Heeft op 26 augustus 2016 om 09:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

De aanbieding was een opruiming van een oud seizoensartikel wat in 3 jaar slecht verkocht is en nu, ook voor ons een verrassing in, 1 dag de gehele voorraad verkocht. De voorraad was verdeeld over de bouwmarkten. Het artikel is uit de collectie. We vinden het spijtig dat het zo gelopen is.
This message is intended solely for the use of the individual(s) to whom it is addressed. Its contents, inclusive of any attachments, is confidential. No third-party rights shall come into existence on the basis thereof. If you are not the named addressee of this message please inform us and destroy this message without reading, using, copying or disclosing its contents to any other person

Alle klachten die gemeld zijn door Mouh