Klacht: Muscle extreme xxl onaangekondigd pakket geleverd

op 24 juli 2017 over Muscle Extreme XXL in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor een aantal weken een bestelling gedaan bij muscle extreme xxl voor een proefpakket die tegen verzendkosten gestuurd zou worden echter kwam ik erachter toen ik bij het betaalsysteem kwam en €139 moest betalen ik heb toen alles verwijderd en een aantal dagen later had ik het pakketje alsnog in de brievenbus liggen ik heb deze dus uiteindelijk wel betaald en nu kreeg ik afgelopen weekend weer een pakketje waar ik niet om gevraagd had
En deze stuur ik per post weer retour omdat ik deze niet had besteld en ik ga deze dus ook niet betalen

Gewenste Oplossing:

Als ik hiervan af ben en deze oplichters mij met rust laten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Muscle Extreme XXL

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Muscle Extreme XXL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sammy rijssen