Klacht: Move it Verhuizingen Breda : Leuke en professionele verhuizing

op 15 januari 2014 over Move-it verhuizingen Breda in de categorie Verhuisbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs verhuisde ik van Breda naar Rotterdam. Ik was daar erg gestrest onder omdat het een aantal chaotische weken waren geweest met nieuwe baan, huis zoeken, verhuizing plannen etc. Op de dag zelf was ik nogal zenuwachtig. Toen het Move-it Verhuizingen team arriveerde namen zij rustig de tijd mij uit te leggen wat er allemaal ging gebeuren die dag en dat ik alleen maar een beetje hoefde te helpen met het aanwijzen van waar de meubels moesten komen te staan. Door de vriendelijkheid, kalmte en omdat zij alvorens te beginnen even de tijd namen mij wat extra aandacht te geven heb ik de verhuizing als zeer plezierig ontvangen en zelfs leuk. De jongens van move-it zijn sociaal, netjes en klant gericht. Ook zijn er geen beschadigingen aan mijn meubels en namen ze extra de moeite het een en ander te monteren en apparatuur aan te sluiten.

Alle klachten die gemeld zijn door chief3