Klachten over Move-it verhuizingen Breda

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Move-it verhuizingen Breda in de categorie Verhuisbedrijven. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Verhuisbedrijven

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Onlangs verhuisde ik van Breda naar Rotterdam. Ik was daar erg gestrest onder omdat het een aantal chaotische weken waren geweest met nieuwe baan, huis zoeken, verhuizing plannen etc. Op de dag zelf was ik nogal zenuwachtig. Toen het Move-it... Lees meer

Je gelooft het niet maar na 15 maanden heeft dit k_t bedrijf me gewoonweg genegeerd. Zij bokken namelijk gewoonweg schijt te hebben aan de lawine klachten die bij move-it binnenkomen. De lamzak die zich directeur noemt zijnde Bernard, heeft niet... Lees meer

)nprofessioneel en roekeloos bedrijf

Klacht van op 11 september 2012 over Move-it verhuizingen Breda in de categorie Verhuisbedrijven

Onlangs ben ik verhuist naar een ander apartement. Als rolstoelgebruiker ben ik afhankelijk van bedrijven zoals Move-it Breda. Ik heb nog noooit zoveel spijt gehad van een beslissing die ik heb genomen als deze keer. Move-It Breda is het meest... Lees meer

Na mijn verhuizing door Move-it op 21 maart had ik nogal wat op- en aanmerkingen. De volgende zaken heb ik gereclameerd bij de eigenaar: • 1e afspraak verkeerd genoteerd! • Geen etiketten en inpakpapier gekregen • Laatste dozen pas de avond voor de verhuizing! • Op de dag zelf... Lees meer