Klacht: Monteurs schaam je kapot.

op 14 september 2017 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu 2 weken kpn. Van de 3 afspraken met monteurs is nu al de tweede op het laatste moment met een onbekend nummer “afgezegd”. En ik moet dan maar raden dat kpn gebeld heeft en zelf kpn opbellen om te horen dat mijn afspraak verzet wordt. Sterf! Nu hang ik een kwartier in de wacht om mijn abbonement per direct op te zeggen. Ik hoop voor jullie dat dat lukt, anders zullen jullie wat meemaken.

Gewenste Oplossing:

Nooit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kutkpn