Klacht: moet iets betalen wat ik niet gekocht heb

op 17 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de site gekeken .wat het allemaal koste .daarna heb ik de site verlaten zonder een bestelling te hebben gedaan.en nu krijg ik ik mails dat ik iets gekocht zou hebben .Heb niets ontvangen .maar ze willen wel dat ik betaal .en als ik nu niets betaal dan komt er 10euro boven op .wat kan ik nu .Ik wil niets van hun .Vriendelijke groet Diana Jansen .

Gewenste Oplossing:

Stop met mails te stuuren en geen dreigementen meer anders ga ik stappen ondernemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana jansen