Klacht: moeizaam contact, geld kwijt

op 08 augustus 2017 over Rijwielrecycling in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben bezig met een oldtimer bakfiets en daarvoor ben ik opzoek naar twee voorwiel naven, dit is een lastig model omdat ze enkelzijdige ophanging hebben, na een tijdje zoeken kwam ik terecht op rijwielrecycling.nl, ze hadden er maar liefst vier, ik helemaal tevreden, zelfs nog twee op reserve top dacht ik, geld overgemaakt, alleen de advertentie was mij niet helemaal duidelijk, slechte omschrijving of eigenlijk geen omschrijving dus ik de eigenaar mailen, ik heb hem wel 3 maal gemaild dat ik serieus interesse heb in die naven, stuurt hij na drie dagen een mailtje dat ik de naven 13 augustus op de markt in weerselo kan ophalen, koekkoek maar goed toen heb ik hem nog een email gestuurd of verzenden niet mogelijk was / geen antwoord, toen hbe ik nogmaals gemaild en hem gezegd dat dit geen zaken doen is en ik mijn geld terug kan krijgen / geen antwoord dus daarom staat lauw met de hoed (zo noemt hij zichzelf) nu op klacht.nl, doe geen zaken met L van Hoolwerff!

Gewenste Oplossing:

naven of geld.

Alle klachten die gemeld zijn door blehhh