Klacht: Moeilijk te retourneren en te bereiken.

[email protected] op 04 januari 2023 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enige tijd heb ik groupdeal verschillende mails gestuurd naar welk adres ik mijn artikelen retour kan sturen dan krijg ik antwoord dat ik binnen 5 werkdagen een antwoord krijg, maar groupdeal reageert niet op mijn mails. Er staat een telefoon nummer bij die ik tig keren heb gebeld maar elke keer staan er 3 wachtenden voor mij wat heeel lang duurt. Laatst heb ik bijna 25 minuten aan de telefoon gehangen, en nog steeds niemand van groupdeal aan de telefoon gehad, wie betaalt mijn bel minuten? Het maakt niet uit op welk tijdstip ik bel ze geven geen gehoor, of wordt er gezegd dat de medewerkers er niet zijn. Heel frusterend en irritant is dit! Het is echt het laatste wat ik heb gekocht, never nooit meer koop ik iets bij groupdeal! Nooit!

Gewenste Oplossing:

Bereikbaar zijn zowel telefonisch als via de mail, zodat ik optijd weet waar en hoe ik mijn spullen retour kan sturen.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)
Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]