Klacht: Moederpoes met kittens op openbare weg

op 24 juni 2017 over Dierenambulance in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist melding gedaan van een moederpoes met kittens die op de rondweg lopen in Roosendaal ter hoogte van de sligro omdat ik wil voorkomen dat ze aangereden worden of iets. Krijg ik als antwoord van de Dierenambulance “ja wat moet ik daar mee?” “Ik kijk wel wat ik doe” sorry maar volgens mij is de dierenambulance er om dieren te helpen en niet om ze in gevaar te laten lopen..

Gewenste Oplossing:

Als de moederpoes en kittens veilig zijn en de dierenambulance mensen aan neemt die met hun hart en nieren voor dieren zorgen en ze graag helpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dierenambulance over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Cats95