Klacht: Mobility Mixx kaart vergeten

op 12 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 oktober j.l. was ik mijn Mobility kaart vergeten, ik kreeg van de conducteur “uitstel van betaling”. Reis Euro 28,20 en boete Euro 50,–
Hij gaf aan dat ik waarschijnlijk de boete wel terug zou krijgen omdat dit om een abonnement gaat. Ik kreeg vandaag de acceptgiro, daar werd ik (wat ik al verwachtte) voor het volledige bedrag aangeslagen. Ik heb klantenservice van de NS gebeld, een stamelende man leek blij mij te kunnen melden dat ik geen recht had om teruggave: coulance werd maar 1x per leven (!!!) betracht, en ik was vorig jaar ook een keer mijn kaart vergeten. Een schandalige gang van zaken. Ik ben vaste klant van de NS, ik betaal vele duizenden euro’s per jaar (ook omdat ik eerste klas reis), en dat wordt je als een stuk vuil behandeld. Typisch NS

Gewenste Oplossing:

Ik wil de volledige reissom inclusief boete teruggestort zien

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 31 oktober 2016 om 07:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door DIB