Klacht: Mobiele telefonie

op 19 februari 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een kruitvat mobiele opwaardeerkaart van 15 euro gehaald bij het kruitvat filiaal in ulft en daar staat dat je 400mb Internet krijgt ,dat is niet gebeurd en ik heb toen kruitvat gebeld en hun zeiden dat die Actie afgelopen was maar dat staat in de winkel wel aangegeven .Ze wilDen me niet tegemoet komen maar de fout ligt toch bij hun? Ik heb ook tegen hun gezegd dat ik hierna mijn 2 mobiele nummers opzeg waar ik best wel veel gebruik van maak

Gewenste Oplossing:

Mij toch geven wat in de winkel aangegeven wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeroen 59