Klacht: Mn bestelling is 4906109670

op 13 september 2018 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 11 sept heb ik een bestelling gemaakt .
Die is niet afgelevert op de volgende dag woensdag dus. Hiervoor heb ik geen enkele nieuws gekregen. Hiervoor heb ik zelf moeten contacteren. Vandaag om 10.37 heb ik de klantendienst gebeld voor een klacht door te geven een van de collega s met als naam Melanie . Zij kon mij de situatie niet verduidelijken plus heeft ze de telefoon terwijl ik sprak met opzet onbeleefd dichtgedaan.
Wilt u het nodige doen met deze situatie aub.
Ik wacht al van woensdag op mijn bestelling die niet afgelevert werd.

Gewenste Oplossing:

Kunt u het nodige dringend doen Aub?
Dilara yildirim

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 14 september 2018 om 11:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Mijn excuses voor de vertraging. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. Ik zie dat u al contact heeft gehad met onze klantenservice. Het artikel is gisteren bezorgd (bij de buren). Als het goed is heeft u hier een bericht van ontvangen.

Mocht er verder nog iets zijn, dan kunt u reageren op de laatst verzonden e-mail van mijn collega. Wij helpen u dan graag verder.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Alle klachten die gemeld zijn door Dilaara