Klacht: Mismaakte sigaretten

op 19 september 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb gisteren een pakje sigaretten gekocht van L&M en toen ik thuis het pakje open deed schrok ik mij rot… op de huls stonden precies allemaal rode kruisjes gedrukt en de sigaretten smaakten naar lijm… ik heb het pakje weggesmeten maar. Ik heb het nog niet gedeeld op social media maar wou dit wel doen. Ik ben benieuwd hoe jullie me zouden verder helpen, ik hoop op een goede feedback…

Gewenste Oplossing:

Het zou leuk zijn moest ik iets kunnen terugkrijgen want ik vind dit niet kunnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nicolasG