Klacht: Mislukte hairstrokes wenkbrauwen

op 16 mei 2016 over Schoonheidssalons in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn wenkbrauwen laten doen (hairstrokes ) maar is zo lelijk gedaan dat mijn wenkbrauwen echt verpest zijn .heb er bijna 300 euro voor betaald nou zegt ze dat ze aangeboden heeft om te te herstellen. Maar dat is niet waar heb er over gebeld maar krijg geen gehoor. Ben echt boos .maar het is haar woord tegen t mijne zen heet wel toegegeven dar ze de verkeerde kleur heet gedaan..

Gewenste Oplossing:

Minstens mijn geld terug .of dat het netjes opgelost word..zonder verwijten heen en weer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoonheidssalons

Reactie van de melder van de klacht Kitty Van gardingen

1 jaar geleden - Ik heb het laten doen bij Salon Avant Garde in Soest

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoonheidssalons nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kitty Van gardingen