Klacht: Misleidende reclame

op 15 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het ontvangen van verschillende mails dat ik een kado t.w. van 700 euro zou ontvangen na een bestelling van 50 euro heb ik een bestelling van de Nicer Dicer t.w.v 59 euro geplaatst. Vervolgens nooit een bevestiging van de bestelling ontvangen maar wel binnen twee weken de bestelling gehad. Vervolgens nooit meer iets over een kado gehoord. Mijn bestelling is binnen de tijd dat ik een kado zou ontvangen geplaatst.

Gewenste Oplossing:

Dat mij opnieuw dit kado wordt aangeboden t.w.v. 700 euro, anders had ik mij niet laten overhalen om deze bestelling te plaatsen. Ik voel mij hierin misleid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 14 augustus 2012 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Gratis geschenkt bij besteding van €49.95 is reeds nageleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Tommy Teleshopping beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door sandralicht