Klacht: Misleidende reclame

op 09 augustus 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 9/8 haarkleuring gekocht uit de reclame folder (pag 4).EXCELLENCE prijs 1+1 gratis 2 stuks 10.98.Wat schetste mijn verbazing dat ik een totaal prijs van 15.48 moest betalen i.p.v. 10.98.Mij werd in de winkel verteld dat de korting alleen gegeven wordt op Casting creme gloss sunkiss en Jellly blond.,terwijl Excellence wel op de afbeeldig staat.Ik vind het zeer misleidend en wil hier over een klacht indienen.
Als goede klant van de Etos heb ik nu wel mijn bedenkingen over u reclame beleidt.

Gewenste Oplossing:

Als doet waar u reclame voor maakt.Graag zou ik het verschil terug willen
(4.50)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dtrumpi@live.com