Klacht: misleidende informatie

op 14 februari 2018 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind januari komt een meneer aan de deur, hij komt niets verkopen, maar heeft een kadootje. Lang verhaal, maar ik mag 1 maand gratis meespelen en krijg na het afschrijven van 13,50 zelfs 15 euro terug.

Ik wacht totdat de trekking februari is geweest en inderdaad 13,50 afgeschreven in februari en 15 euro terug gekregen. Toen ik verder ging kijken op mijn rekening zag ik dat ze ook voor januari 13,50 hadden afgeschreven, dat was niet de afspraak. Ik heb het ten onrechte afgeschreven bedrag van januari terug laten storten en direct de loterij opgezegd.

Gewenste Oplossing:

Als vriendenloterij het hier verder bij laten, dan prima, verder heb ik een NEE verkopers (want dat zijn het) niet welkom bordje op mijn voordeur gedaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JBMNS