Klacht: misleidende info op verpakking

op 24 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een biefstuk kopen voor mezelf. De normale die altijd op de vleesafdeling liggen waren op. Daarom nam ik er in in een verpakking. Op de verpakking stond biefstuk. Ik heb overal op de verpakking gekeken of het 1 of 2 biefstukken waren maar nergens stond dit er op. Op de verpakking wordt enkel over biefstuk in enkelvoud gesproken.
Er bleken 2 biefstukken in te zitten.

Gewenste Oplossing:

Een tegoedbon voor Jumbo en een aanduiding op de verpakking van hoeveel biefstukken er in de verpakking zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nic64