Klacht: Minder sigaretten dan opgave bus

op 12 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de gegevens op een bus pall mall 82,5 gram zou ik 185 sigaretten kunnen maken. Maar kom niet verder dan 126. Hetzelfde geld voor emmers van 600 gram. Hier zou je 1200 sigaretten uit kunnen maken maar iets meer dan 900 is het maximale. Vind dit zeer misleidend. Je denk ik kan voorlopig vooruit en nu blijk je er veel sneller doorheen dan aangegeven

Gewenste Oplossing:

Of het aantal moet aangepast worden. Of degene die beweerd dat ik er 1200 uit kan maken mag het bij mij voor komen doen. Minder shag gebruiken is geen optie, want als je hem dan op z'n kop houd loopt hij leeg. Of een asnvullng op de shag waar ik volgens mij recht op heb. Heb nu 3x een emmer gehad en 4 bussen, dus het is geen incident.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heemster