Klacht: er is iets mis met der kaas

Hannaatje op 05 september 2017 over Milner in de categorie Kaas

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs kocht ik een pak Milner plakken 30+oud, 175 gram inhoud. Ik eet al jaren alleen maar Milner kaas in allerlei smaken en dat bevalt mij goed. Tot ik dit pakje wilde gaan gebruiken. Er is duidelijk iets mis mee, de plakken kunnen niet van elkaar af ondanks het papiertje dat er gedeeltelijk tussen zit. Zelfs met een mes zijn de plakken niet van elkaar af te krijgen. Het resultaat is dat er allemaal piepkleine brokjes ontstaan en een enkel langwerpig stukje. Ik schaamde mij voor mensen die dit voorgezet kregen. De houdbaarheidsdatum van het pakje is 14-10-2017, het registratienummer3073595, 28 180 02:47.Ook smaakt de kaas veel zouter dan gebruikelijk. Ik neem aan dat er iets is misgegaan bij de produktie. Omdat ik tot nu toe nooit problemen heb gehad met uw merk kaas, heb ik de bon niet meer en kan ik er dus niet meer mee terug naar de winkelier gaan. Ik verwacht dat u dit probleem oplost op een klantvriendelijke manier.

Gewenste Oplossing:

Ik wil in elk geval het aankoopbedrag teruggestort krijgen op mijn bankrekening. De exacte prijs weet ik niet, ik schat rond de 3,75 euro, omdat alle Milnersmaken een andere prijs hebben, afhankelijk van de "oudheid"van de kaas. Dit betreft zoals vermeld oude kaas. Ik heb het pakje gekocht bij een Albert Heijn filiaal, u zult ongetwijfeld op de hoogte zijn van de verkoopprijs bij deze keten. Jammer genoeg betrof het geen actie toen ik het pakje kocht dus ik heb de volledige prijs ervoor betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Milner

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Milner nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door