Klacht: Mijn tandarts neemt geen contact met mij op

op 13 september 2016 over Fa-Med B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn tandarts neemt geen contact met mij op. Wel ontvang ik torenhoge rekeningen aanmaningen etc. Ik heb zelf al een aantal keer gebeld en 2 keer gemaild. Mij wordt steeds verteld dat ik terug gebeld zal worden. Tot op heden ( 3 maanden) niet het geval.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik terug gebeld wordt en er een afspraak, persoonlijk, komt. En er alleen de te dikke laag composiet die er nu op zit waardoor mn gebit niet goed past. Eraf geslepen wordt. Niks meer wil ik erbij of erop of gefotografeerd of een bitje, nee ERAF en klaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fa-Med B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Fa-Med B.V. in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door edmee87