Klacht: mijn producten zijn niet in huis gekomen

op 21 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik mevrouw Braam heb dus een klacht dat ik dus mijn producten dan nog steeds niet binnen dan heb gekregen en die producten zijn dan een zilver telefoon tasje en een mond kapje blauw en een mond kapje zwart dan en dus vroeg ik mij dan af waar die producten dan nu toch ergens dan blijven want ik wacht er dan al zo lang dus op en onder tussen zijn die producten dan al wel betaald dan en dus dat vind ik dan best wel slordig van jullie hoor moet ik zeggen.maar goed ik hoop jullie dan hier bij deze als nog dan te horen dan.met vriendelijk groet mevrouw Veronique Braam.

Gewenste Oplossing:

hoi ik ben nu dus heel erg on te vreeden dan met jullie.het spijt me wel.met vriendelijk groet mevrouw Veronique Braam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door spullen.