Klacht: Mijn klacht wordt niet beantwoord na drie pogingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer, mevrouw.
Ik heb via de mail een klacht ingediend bij de NS. Die zou binnen 5 dagen beantwoord worden. Omdat ik geen reactie kreeg ben ik voor de klacht gaan bellen met de klantenservice. Omdat ik na 22 minuten nog in de wacht’ stond ben ik gestopt met bellen en heb ik weer een vervolg op mijn eerste mail gestuurd. Ook die zou binnen 5 dagen beantwoord worden. Inmiddels is ook die termijn bereikt en heb ik nog steeds niets gehoord.
Met vriendelijke groet
ps de titel van deze mail klopt niet want dat moet NS zijn maar die naam werd niet herkend

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als:
1. De klacht die ik ingediend heb opgelost wordt.
2. Als ik excuses krijg

Alle klachten die gemeld zijn door Maire1Jarro2