Klacht: mijn kaart is geblokkeerd

op 12 mei 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stuur geregeld geld naar mijn vriend die momenteel in de ivoorkust is omdat hij ginder overvallen is, heeft hij dus geen bankkaart meer. Tot voor kort ging het versturen van geld naar ginder vlot en nu is plots mijn kaart geblokkeerd; ik zou willen weten wat ik moet doen om terug gebruik te kunnen maken van mijn kaart.

Gewenste Oplossing:

ik zou willen weten wanneer mijn kaart gedeblokkeerd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door boschman nancy