Klacht: mijn ipad air 2 is vast gelopen door de update van apple

op 17 juni 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een iPad air 2 van 2 jaar oud ziet er uit als nieuwe. Altijd goed gewerkt was heel erg tevreden mee. Vier weken geleden krijg ik melding om te updaten en sindsdienst hij is vast gelopen; alles geprobeerd maar helaas niet gelukt. En daarna Apple gebeld en toen mocht ik hem naar Amsterdam brengen. Ben ik daar geweest daar ook niet gelukt. En ik vind heel echt slecht behandeling want ze vraag 330 euro’s om te repareren.Ik heb hem 2015 bij Dixons gekocht dus drie jaar garantie. Hij is vast gelopen door de updaten van Apple. En ze willen hun verantwoording niet nemen. Wat moet ik nou doen? I

Gewenste Oplossing:

Als mijn iPad air 2 geupdate is en weer werk zoals voor de update.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A Barry